Τρίκαλα: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στην Ελένη Κατσαρού που σκοτώθηκε στη Βιολάντα

30/01/2026 | 13:23

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε το πρωί της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στα Τρίκαλα, η κηδεία της Ελένης Κατσαρού, μιας εκ των πέντε εργαζομένων που έχασαν την ζωή τους κατά την φονική έκρηξη στο εργοστάσιο «Βιολάντα».

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι κατέκλυσαν τον ναό, σε μια πάνδημη παρουσία που μαρτυρούσε τη θλίψη της τοπικής κοινωνίας για την άδικη απώλειά της.

Τραγικές φιγούρες οι άνθρωποι της οικογένειάς της, που αποχαιρέτησαν την αγαπημένη τους Ελένη, η οποία έφυγε τόσο πρόωρα και τόσο άδικα από τη ζωή.

Σημειώνεται πως σήμερα θα τελεστεί και η κηδείας της Βασιλικής Σκαμπαρδώνη-Καραγιάννη, με τους δικούς της ανθρώπους να της αποχαιρετούν στις 14:00 μ.μ. στον ναό Αγίου Δημητρίου Φιλύρας Τρικάλων.

Χθές Πέμπτη, γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος για τις άλλες τρεις γυναίκες, την Σταυρούλα Μπουκουβάλα, την Αναστασία Νάσιου και την Αγάπη Μπουνόβα που άφησαν την τελευταία τους πνοή στον τόπο της τραγωδίας.

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ο παλαίμαχος διαιτητής βόλεϊ Σάββας Ιορδανίδης το θύμα της φωτιάς στον Καστελλόκαμπο

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Αύριο οι κηδείες του 19χρονου και της 17χρονης που σκοτώθηκαν σε τραγικό τροχαίο στην Παραλία