Νάταλι Πόρτμαν: «Τα παιδιά μου δεν θέλουν να με βλέπουν στη μεγάλη οθόνη»

26/01/2026 | 17:47

Η Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) φαίνεται πως δεν τρέφει προσδοκίες ότι τα παιδιά της θα παρακολουθήσουν κάποιες από τις κινηματογραφικές της επιτυχίες στο άμεσο μέλλον.

Η πρωταγωνίστρια του «Avengers: Endgame» -η οποία έχει αποκτήσει τον 14χρονο ‘Αλεφ και την 8χρονη Αμέλια με τον πρώην σύζυγό της, Μπέντζαμιν Μίλιπεν (Benjamin Millepied)- αποκάλυψε ότι τα παιδιά της δεν ενδιαφέρονται να τη δουν στη μεγάλη οθόνη, ακόμα και στις εμβληματικές ταινίες «Star Wars».

«Τα παιδιά μου αρνούνται πεισματικά να δουν οτιδήποτε στο οποίο συμμετέχω» δήλωσε η σταρ στον Will Marfuggi του E! News, στην πρεμιέρα της ταινίας «The Gallerist» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance.

«Τους λέω πάντα: “Αν θέλετε να το δείτε, αν το έχουν δει κάποιοι φίλοι σας, ή οτιδήποτε άλλο”. Όμως η απάντησή τους είναι: “Όχι, ευχαριστούμε”», συνέχισε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ