Εκδηλώσεις στην Πάτρα για την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας

30/09/2021 | 13:38

Την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων  γιορτάζει ( όπως κάθε χρόνο) η Εταιρείας Γηριατριατρικής και Γεροντολογίας, με Θεία Λειτουργία που θα γίνει στις 3 Οκτωβρίου, ημέρα Κυριακή, στην Παναγία Γηροκομίτισσα και καλεί όλους ηλικιωμένους και μη, να συμμετάσχουν.

 

Θα τελεσθεί αρτοκλασία υπέρ υγείας όλων των ηλικιωμένων, καθώς και μνημόσυνο για όλους τους κεκοιμένους ηλικιωμένους. Στη συνέχεια θα προσφερθεί καφές και πρωινό στου Μαραβέλα δωρεάν για όλους.   

 

Το απόγευμα της Δευτέρας 4/10/20 και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσά μας Νέα Εθνική οδός Πατρών –Αθηνών αρ. 9,  θα τελεσθεί Αγιασμός και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί διαδραστική συζήτηση  με θέμα:  «Προβλήματα ηλικιωμένων στον καιρό της πανδημίας».  

Ομιλητές  θα είναι οι κ.κ. Κωνσταντίνος Χρυσανθόπουλος, Ιωάννης Ελλούλ, Χριστίνα-Παναγιώτα Κουτσούρη.

 

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν τα μέτρα προφύλαξης της πανδημίας ( μάσκες, αποστάσεις κλ.π.).

 

Για την παρακολούθηση σας στην εκδήλωση θα πρέπει να δηλώσετε τη συμμετοχή σας (περιορισμός συμμετεχόντων) καθώς θα πρέπει να υπάρχει πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Τηλέφωνο για δηλώσεις: 2610 439090, Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 5-8 μ.μ.

 

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” η Τζένη Λιμάρ

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Πάτρα: “Μπούκαραν” με πιστόλι σε καφέ μπαρ και απείλησαν ότι θα τα κάνουν “γυαλιά-καρφιά”

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης