Κακοκαιρία – Πάτρα: Στον “Άγιο Ανδρέα” η εφημερία του ΠΓΝΠ την Τετάρτη

Λόγω θυελλωδών ανέμων και για λόγους ασφάλειας, η αυριανή Τετάρτη 21/1 εφημερία επειγόντων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (Ρίο) ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί στο Ρίο.

Η εφημερία θα διενεργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Ο Άγιος Ανδρέας”, έως τις 15:00 και μέχρι νεότερης ενημέρωσης.

Παρακαλούνται οι πολίτες που χρήζουν επείγουσας ιατρικής περίθαλψης να ΜΗΝ προσέρχονται στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

Θύελλα αντιδράσεων για την τοποθέτηση Καρυστιανού για το θέμα των αμβλώσεων: “Επικίνδυνη και ακροδεξιά τοποθέτηση”