Πανάκριβο το γυμναστήριο του Μακμπέθ Κασσελάκη – Πόσο θα κοστίζει η συνδρομή

19/01/2026 | 11:06

Το γυμναστήριο θα φιλοξενηθεί σε ένα από τα πλέον κεντρικά και γνωστά σημεία της πόλης, στην πλατεία Συντάγματος, σε χώρο με υψηλό επαγγελματικό μίσθωμα. Ο χώρος που επιλέχθηκε αντικατοπτρίζει τις φιλοδοξίες του Μακμπέθ να προσφέρει κάτι πέρα από τα συνηθισμένα, καθώς το ενοίκιο για τα πρώτα τρία χρόνια της μίσθωσης ανέρχεται στις 21.000 ευρώ τον μήνα και προβλέπεται να αυξηθεί στα 25.000 ευρώ στη συνέχεια, στο πλαίσιο ενός συνολικού εξαετούς συμβολαίου. που θα παρέχονται.

Η μηνιαία συνδρομή στο νέο γυμναστήριο θα ξεκινά από περίπου 200 ευρώ το μήνα!. Η φιλοσοφία λειτουργίας διαφοροποιείται από τα παραδοσιακά γυμναστήρια ευρείας πρόσβασης, καθώς θα δίνεται έμφαση σε εξατομικευμένες υπηρεσίες, personal training και μικρές ομαδικές συνεδρίες.

Παράλληλα ο Μακμπέθ βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με δύο υπερπολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας με στόχο να δημιουργήσει υποκαταστήματα ή ειδικά διαμορφωμένους χώρους γυμναστικής εντός των ξενοδοχειακών μονάδων. Με αυτό το σχέδιο επιχειρεί να συνδέσει το brand του με τον τουρισμό υψηλών απαιτήσεων και να προσφέρει υπηρεσίες ευεξίας όχι μόνο στους κατοίκους της πόλης αλλά και στους επισκέπτες που απαιτούν υψηλής ποιότητας εμπειρίες fitness κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους.

Το brand που θα φέρει το γυμναστήριο είναι εμπνευσμένο από μια από τις πιο γνωστές αλυσίδες γυμναστηρίων των ΗΠΑ, τα οποία προτιμούν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες και προσωπικότητες του εξωτερικού, γεγονός που προσθέτει ένα διεθνές στοιχείο στο εγχείρημα και το τοποθετεί στο χάρτη των city destinations για όσους αναζητούν υπηρεσίες fitness υψηλού επιπέδου.

Η ιστορία της επιχείρησης ξεκινάει πριν από μήνες, όταν ο Μακμπέθ προχώρησε στη σύσταση εταιρείας με σκοπό την παροχή υπηρεσιών γυμναστηρίου και ειδικών μορφών άσκησης, όπως αεροβική, πιλάτες και yoga, κάτι που είχε κάνει ήδη νωρίτερα γνωστό από τη σύσταση της «Barry’s Greece Ι.Κ.Ε.», με έδρα μια πολυτελή περιοχή της Αθήνας. Αυτή η προηγούμενη κίνηση είχε ήδη δείξει τις προθέσεις του να εισέλθει δυναμικά στον χώρο της ευζωίας με ένα οργανωμένο επιχειρηματικό σχέδιο.

Με την ανοδική τάση που παρατηρείται στον χώρο του wellness και της ευεξίας, το γυμναστήριο του Τάιλερ Μακμπέθ στο Σύνταγμα αναμένεται να γίνει σημείο αναφοράς για όσους αναζητούν υπηρεσίες fitness που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα, προσωπική εξυπηρέτηση και lifestyle εμπειρία, προσελκύοντας ένα κοινό που θέλει κάτι περισσότερο από την απλή συνδρομή σε ένα γυμναστήριο.

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Το tempo24 στο σημείο της δολοφονίας – «Με σημάδευε μέσα από το αυτοκίνητο και φοβήθηκα» είπε ο δράστης που σκότωσε τον 51χρονο στην Αιτωλοακαρνανία – ΦΩΤΟ