Τάκης Ζαχαράτος: Ζούμε την εποχή που πουλάει πολύ η ανθρωποφαγία

11/01/2026 | 23:32

Ο Τάκης Ζαχαράτος και η Έλενα Παπαρίζου ήταν καλεσμένοι στο «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού. Ο showman, μεταξύ άλλων, μίλησε για εποχή της «ανθρωποφαγίας» που κυριαρχεί στον δημόσιο διάλογο, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο Τάκης Ζαχαράτος αναφέρθηκε στην παρουσία του στο Nox για τις Velvet Nights, που κάθε Τετάρτη μετατρέπουν τον χώρο σε καμπαρέ. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ειδικά φέτος είμαι ενθουσιασμένος με το Nox που έχει γίνει καμπαρέ για τα Velvet Nights. Οι άνθρωποι έχουν κάνει μία υπερπαραγωγή. Η φιλοξενία για να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα είναι συγκινητική. Να μας δίνουν τη δύναμη να κάνουμε την τρέλα μας».

Και πρόσθεσε: «Είναι η εποχή που πουλάει πάρα πολύ η ανθρωποφαγία. Αν θάψω πέντε αυτή τη στιγμή θα παίζω για δύο… Επιλέγω να μην το κάνω. Σε κάθε περίπτωση να βγάζω την ομορφιά από μέσα μου. Αυτός είναι ο στόχος μου για το ’26».

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη