Δυσαρεστημένοι οι αγρότες με τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση – Αποφασίζουν στα μπλόκα για τις κινητοποιήσεις τους

07/01/2026 | 16:08

Απογοητευμένοι και δυσαρεστημένοι εμφανίζονται οι αγρότες που παραμένουν στα μπλόκα μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για τα μέτρα στήριξης του πρωτογενούς τομέα, το μεσημέρι της Τετάρτης (7.1.25).

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση, δια του αντιπροέδρου της, Κωστή Χατζηδάκη και του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστα Τσιάρα, ανακοίνωσε τη μείωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος για τους αγρότες στα 8,5 λεπτά/ kWh και την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του αγροτικού πετρελαίου στην αντλία.

Οι αγρότες κάνουν λόγο για γενικολογίες της κυβέρνησης και φαίνεται ότι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους. Μάλιστα, έχουν προαναγγείλλει κλείσιμο των εθνικών οδών και των παραδρόμων για την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Για τον λόγο αυτό συνεδριάζουν σήμερα στα μπλόκα.

Στις 16:00 συνεδριάζει η συντονιστική επιτροπή των αγροτών στο μπλόκο στη Νίκαια της Λάρισας, στις 18:00 στα Μάλγαρα, στις 18:30 στην Καρδίτσα, στις 20:00 στην Αχαΐα και στις 20:30 στην Αιτωλοακαρνανία.

Στα 8,5 λεπτά/kWh το ρεύμα για τους αγρότες μέχρι τον Απρίλιο του 2028, ειδική εφαρμογή για το μειωμένο πετρέλαιο στην αντλία – Τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Φονικός ξυλοδαρμός στην Πάτρα: Ένταση έξω από τα δικαστήρια, έκλεισαν το δρόμο οι συγγενείς του 31χρονου – Στον εισαγγελέα οι ιδιοκτήτες του “Αβαντάζ” (ΦΩΤΟ)