Η ΕΛ.ΑΣ για τους πυροβολισμούς σε βάρος άνδρα στην Αιτωλοακαρνανία (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου, δύο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία, στις 02-01-2026, αργά το βράδυ, στην Επαρχιακή Οδό Χρυσοβίτσας – Προδρόμου, οι δύο κατηγορούμενοι, επιβαίνοντες σε ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αποπειράθηκαν να ακινητοποιήσουν, αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας, ενώ στη συνέχεια τον καταδίωξαν και πυροβολούσαν προς το όχημά του με κυνηγετικό όπλο.

Οι δύο κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σε περιοχή του Ξηρομέρου, ενώ σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κυνηγετικά όπλα και φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας / Παράλληλη Έδρα Μεσολογγίου.

Η ΕΛ.ΑΣ για τους πυροβολισμούς σε βάρος άνδρα στην Αιτωλοακαρνανία (ΦΩΤΟ)
«Pax Trumpicana»
06/01/2026 | 10:31

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: «Δούλευε για ένα μεροκάματο και τον φάγανε» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 30χρονου που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό