Η Φενερμπαχτσέ ανακοίνωσε τον Σίλβα

03/01/2026 | 19:34

Η μετακίνηση του Κρις Σίλβα από την ΑΕΚ στη Φενερμπαχτσέ ολοκληρώθηκε, με τον τουρκικό σύλλογο να ανακοινώνει τη συμφωνία με τον 30χρονο Γκαμπονέζο σέντερ για 1+1 έτος.

Ο 29χρονος, ο οποίος είχε υπογράψει στην Ένωση το καλοκαίρι του 2025, είχε μέσο όρο σε πέντε αγώνες στο Basketball Champions League 14,8 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ και 21 μονάδες αξιολόγησης.

Στην Greek Basketball League κατέγραψε 16,2 πόντους και 7,4 ριμπάουντ. Όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της Φενέμπαχτσε, διακρίνεται για την υψηλή ενέργεια, το ένστικτο στα ριμπάουντ, στην άμυνα κάτω από τη ρακέτα και τα μπλοκ.

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Πάτρα: Θλίψη για τον π. Αθανάσιο – “Έφυγε” ένας αξιαγάπητος ιερέας – Σήμερα η εξόδιος ακολουθία