Δήμητρα Κολλά: «Έπαθα κατάθλιψη και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως να πεθάνω από το φαΐ»

03/01/2026 | 13:08

Για την μάχη που έδωσε επί πέντε χρόνια με την κατάθλιψη, όταν και της ανακοινώθηκε πως πρέπει να εγκαταλείψει το όνειρο του χορού, μίλησε από καρδιάς η Δήμητρα Κολλά στη νέα συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο.

«Ήμουν πάντα “τσουπωτή”. Όμως, από δυόμισι χρονών, επειδή το ήθελα πολύ, με πήγε η μαμά μου σε σχολή χορού. Μέχρι τα 18 μου, που γυμναζόμουν ατελείωτες ώρες για να γίνω χορεύτρια μπαλέτου, άκουγα πάντα τη φράση “είσαι χοντρή”. Ήμουν, λοιπόν, πάντα σε μόνιμη δίαιτα και προσπαθούσα αλλά έπαθα κάποια ατυχήματα από πέσιμο και αναγκάστηκα να σταματήσω τον χορό. Τότε έπαθα κατάθλιψη και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως να πεθάνω από το φαΐ – αφού όλοι μου λένε ότι είμαι χοντρή, οπότε ας πεθάνω από αυτό», εκμυστηρεύτηκε αρχικά η Δήμητρα Κόλλα.

Πόσα χρόνια είχες αυτό το «αγκάθι» στην ψυχή σου και μετά κατάφερες να το ξεπεράσεις και να πεις «αυτή είμαι»;

Πέντε χρόνια ήμουν με κατάθλιψη. Την ημέρα που μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα ξαναχορέψω ποτέ, συνέβησαν και κάποια άλλα προσωπικά γεγονότα στη ζωή μου, οπότε τότε, στα δεκαοκτώ μου, δεν είχα από που αλλού να κρατηθώ. Ο μπαμπάς μου είχε ένα περίπτερο και δούλευα εκεί, οπότε άρχισα να είμαι εγκλωβισμένη στο «1×1» και μέσα μου.

Το μόνο που ήθελα εκείνη την περίοδο ήταν να φάω και να πεθάνω από αυτό, αφού όλοι με έλεγαν χοντρή. Άπλωνα το χέρι μου και έπαιρνα μια σοκολάτα, όλο κάτι έτρωγα.

newsit.gr

Τοστ banoffee
05/01/2026 | 13:53

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: «Δούλευε για ένα μεροκάματο και τον φάγανε» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 30χρονου που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Αχαΐα: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλο – Επιχείρηση της Αστυνομίας – ΝΕΟΤΕΡΑ