H Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει με ροζ μπικίνι σε παραλία της Αργεντινής

03/01/2026 | 09:50

Την άλλη άκρη του κόσμου επέλεξαν να βρεθούν η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύντροφός της Μπρούνο Τσερέλα, λίγες ημέρες πριν αποχαιρετήσουν το 2025. Το ζευγάρι ταξίδεψε στην Αργεντινή, έναν προορισμό με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τον Τσερέλα, καθώς αποτελεί τη χώρα καταγωγής του.

Η ηθοποιός φαίνεται να έχει ήδη μπει σε απόλυτα καλοκαιρινό mood, ανεβάζοντας πριν από λίγες ώρες φωτογραφίες από την παραλία, όπου ποζάρει χαλαρή και χαμογελαστή με ροζ μπικίνι. Οι εικόνες αποπνέουν ανεμελιά, ξεκούραση και διάθεση διακοπών, με την Αθηνά Οικονομάκου να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της Νότιας Αμερικής.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Αθηνά Οικονομάκου

athina_oikonomakou
athina_oikonomakou1
athina_oikonomakou2
athina_oikonomakou4
athina_oikonomakou5
athina_oikonomakou6
athina_oikonomakou7
athina_oikonomakou3

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)