Σπανούλης για την πρόταση που είχε το 2015 από την Μπαρτσελόνα: Η καρδιά μου ανήκε στον Ολυμπιακό

31/12/2025 | 21:08

Το 2010 ο Βασίλης Σπανούλης  άφησε τον Παναθηναϊκό για να μετακινηθεί στον αιώνιο αντίπαλο τον Ολυμπιακό με τον οποίο έγραψε ιστορία. 

Το 2015 η Μπαρτσελόνα είχε κάνει πρόταση στον Βασίλη Σπανούλη για να τον αποκτήσει αλλά εκείνος είχε προτιμήσει να συνεχίσει και να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. 

Μετά το τέλος του αγώνα στη Βαρκελώνη όπου η Μονακό επιβλήθηκε της Μπαρτσελόνα με 74-90, ο Έλληνας προπονητής ρωτήθηκε σχετικά με εκείνη την πρόταση.

«Τελείωνε το συμβόλαιό μου και υπήρχε ενδιαφέρον για εμένα. Είχαν γίνει συζητήσεις αλλά στο τέλος της ημέρας αλλά εκείνη την περίοδο η καρδιά μου ανήκε στον Ολυμπιακό. Έμεινα εκεί γιατί όλοι ξέρουν ότι αγαπώ αυτήν την ομάδα, έπαιξα πολλά χρόνια γι’ αυτήν την ομάδα, 11 χρόνια. Η καρδιά μου, μου είπε να μείνω στον Ολυμπιακό για την υπόλοιπη καριέρα μου» απάντησε ο Σπανούλης. 

protothema.gr

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!