Αντίο Σεβίλλη: Η Οδύσσεια του Οδυσσέα τελειώνει στη Λεωφόρο

26/12/2025 | 21:19

Ανοιχτό και με σοβαρές πιθανότητες εμφανίζεται το ενδεχόμενο συμφωνίας του Οδυσσέα Βλαχοδήμου με τον Παναθηναϊκό, καθώς οι εξελίξεις γύρω από το μέλλον του στη Σεβίλλη δείχνουν να οδηγούν σε αποχώρηση μέσα στον Ιανουάριο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα της Ανδαλουσίας, γεγονός που φέρνει το «τριφύλλι» σε θέση βολής για την απόκτησή του.

Ο Βλαχοδήμος αγωνίζεται στη Σεβίλλη ως δανεικός από τη Νιούκαστλ και έχει καθιερωθεί άμεσα ως βασικός, πραγματοποιώντας σταθερές εμφανίσεις που θύμισαν την εποχή του στην Μπενφίκα. Ωστόσο, τα οικονομικά δεδομένα δυσκολεύουν μια μόνιμη μεταγραφή. Το υψηλό συμβόλαιό του, σε συνδυασμό με το ποσό που απαιτείται για την αγορά του (περίπου 4 εκατ. ευρώ), αποτελούν σημαντικά εμπόδια για τη Σεβίλλη, όπως σημειώνει η «AS».

Στα 31 του χρόνια, με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2028 με τη Νιούκαστλ και 14 συμμετοχές φέτος, ο Βλαχοδήμος έχει επαναφέρει το όνομά του στο προσκήνιο της ευρωπαϊκής αγοράς. Οι «καρακάξες» δεν φαίνεται να τον υπολογίζουν μακροπρόθεσμα και δεν αποκλείεται να εξετάσουν προτάσεις άμεσα, με τον Ιανουάριο να ανοίγει τον δρόμο για εξελίξεις.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί στενά την υπόθεση, καθώς επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Έλληνα τερματοφύλακα. Άλλωστε, ο ίδιος ο Βλαχοδήμος έχει δηλώσει στο παρελθόν πως θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στο «τριφύλλι», κάτι που ενισχύει το σενάριο επανασύνδεσης, με οποιοδήποτε κόστος.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)

Αγρίνιο: Σμπαράλια έγινε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο με εγκλωβισμό του οδηγού (ΦΩΤΟ)