Στον τελικό του Σούπερ Καπ η Νάπολι, 2-0 τη Μίλαν

19/12/2025 | 08:47

Η Νάπολι έπαιξε ως… πρωταθλήτρια απέναντι στη Μίλαν στον πρώτο ημιτελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας που διεξήχθη το «King Saud University Stadium» του Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, επικράτησε εύκολα με 2-0 και το βράδυ της Δευτέρας (22/12, 21:00) θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρίτο τρόπαιό της στη διοργάνωση και πρώτο μετά το 2014.

Οι «παρτενοπέι» άνοιξαμ το σκορ στο 39′ με τον Ντάβιντ Νέρες έπειτα από ασίστ του Χόιλουντ, ενώ στο 63′ ο Δανός φορ «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του, με εξαιρετικό σουτ έπειτα από πολύ ωραία κίνηση κι ασίστ του Σπινατσόλα.

Σύμφωνα με το «Calcio e Finanza», το συνολικό χρηματικό μπόνους που θα διατεθεί για το τουρνουά είναι 22,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο νικητής θα πάρει 9,5 εκατομμύρια συν επιπλέον 1,5 εκατομμύριο για να παίξει ένα φιλικό με την ομάδα που θα κατακτήσει το Σούπερ Καπ της Σαουδικής Αραβίας. Ο φιναλίστ του τελικού θα λάβει 6,7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι ηττημένοι των ημιτελικών θα πάρουν από 2,4 εκατομμύρια έκαστος.

Ημιτελικοί

Νάπολι-Μίλαν 2-0

Μπολόνια-Ίντερ 19/12

Τελικός (22/12)

Νάπολι- Μπολόνια ή Ίντερ

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο