Μπαρτζώκας για το επεισόδιο με φίλο του Περιστερίου: «Με έβρισε χυδαία, μου προκάλεσε αηδία πως είχε παιδάκια δίπλα του»

14/12/2025 | 20:50

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και πέρασε με πολύ εύκολη νίκη 105-62 από την έδρα του Περιστερίου, για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan GBL!

Μετά από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης που διεξήχθη στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» και καθώς οι δύο ομάδες πήγαιναν προς τα αποδυτήρια, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, είχε μικροεπεισόδιο με φίλο των γηπεδούχων, απαντώντας του σε έντονο ύφος, αλλά με την κατάσταση να ηρεμεί πολύ γρήγορα.

Μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής του Ολυμπιακού ρωτήθηκε σχετικά με το περιστατικό, αναφέροντας: «Δεν είναι θέμα των ημερών που έρχονται. Είναι θέμα παιδείας. Εμένα αυτό που με στεναχώρησε ήταν ότι αυτός που με έβρισε χυδαία ήταν ένας μεγάλος σε ηλικία κύριος, αλλά είχε δίπλα του δύο παιδάκια, 5-7 ετών, μάλλον εγγόνια του. Πιο πολύ αυτό με θύμωσε. Είμαι πολύ συνηθισμένος να με βρίζουν στα γήπεδα, δεν είναι πρόβλημα. Αλλά σε ένα παιχνίδι που δεν έχω προκαλέσει σε τίποτα, το να θεωρήσει κάποιος έξυπνο να με βρίσει χυδαία στο ένα μέτρο από το πρόσωπό μου, ενώ έχει δίπλα του τρία, τέσσερα παιδάκια μικρά, δεν είναι ότι με ξενίζει, απλώς μου προκαλεί αηδία».

sport-fm.gr

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Κόντρα Πιερρακάκη – Φάμελλου στη Βουλή: «Έχετε μονοπώλιο στην τοξικότητα» – «Σταματήστε να κρύβεστε πίσω από το δημοσιονομικό κόφτη

Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση 51χρονος μετά από εργατικό ατύχημα σε οικοδομή – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ