Δυτ. Ελλάδα: 33χρονος βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Οινόης Ηλείας από τον ξαφνικό θάνατο ενός 33χρονου άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί στην αυλή του σπιτιού του.

Σύμφωνα με το Patris News, ο 33χρονος, Γ.Α., σηκώθηκε κανονικά το πρωί και προετοιμαζόταν για τις αγροτικές εργασίες της ημέρας.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, τηλεφώνησε στον εργάτη που τον συνόδευε στα χωράφια για το μάζεμα της ελιάς και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του, όταν ξαφνικά κατέρρευσε στην αυλή μπροστά από το όχημά του. Λίγη ώρα αργότερα, τον εντόπισε ο εργάτης πεσμένο στο έδαφος και χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο 33χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην περιοχή, καθώς διατηρούσε συνεργείο. Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, η οποία είναι έγκυος, και ένα μικρό παιδί.

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Για το φλας ο άγριος ξυλοδαρμός του οδηγού λεωφορείου – Άφαντος ο δράστης της επίθεσης

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή