Μπαρτσελόνα – Οσασούνα 2-0: Ο Ραφίνια «λύτρωσε» τους Καταλανούς

13/12/2025 | 08:07

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στην Οσασούνα για τη 17η αγωνιστική της ισπανικής La Liga, αλλά δύο γκολ του Ραφίνια στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης, της χάρισαν τη νίκη με 2-0.

Παρότι είχε τον έλεγχο από την αρχή του αγώνα, η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε ένα φοβερό σουτ του Ραφίνια στο 70′, για να ανοίξει το σκορ κόντρα στην Οσασούνα και να αποφύγει την “γκέλα” στη “La Liga”, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να σκοράρει και δεύτερη φορά με τη… βοήθεια αμυντικού στο 86′. Οι Καταλανοί είχαν και ένα ακυρωμένο γκολ του Φεράν Τόρες μέσω VAR, αλλά έστω και έτσι, πήραν το απαραίτητο “τρίποντο” για να παραμείνουν με διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μπαρτσελόνα είναι μόνη πρώτη με 43 βαθμούς και βρέθηκε στο +7 από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας όμως και ένα παιχνίδι περισσότερο από τη “Βασίλισσα”.

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο