Γη της ελιάς: Ο Κουράκος και η Μαρουσώ προχωρούν το σχέδιο που έχουν στήσει για να παγιδέψουν τον Μανώλη

13/12/2025 | 17:03

Εξελίξεις που συγκλονίζουν τους τηλεθεατές και κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον έρχονται στη σειρά του MEGA, «Γη της ελιάς». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, από την Κυριακή 14 έως την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου.

Ο Παυλής κρυφακούει τη Δάφνη και μαθαίνει πως το μωρό που υιοθέτησαν το έχει γεννήσει η ίδια. Ένα ακόμα τηλεφώνημα του Δημοσθένη που ακούει η Ασπασία φουντώνει το μίσος της τόσο πολύ που ψάχνει και βρίσκει το όπλο του. Τώρα πια τίποτα δεν μπορεί να τη συγκρατήσει. Ο Κουράκος κι η Μαρουσώ προχωρούν το σχέδιο που έχουν στήσει για να παγιδέψουν τον Μανώλη. Ο Στέφανος αποφασίζει να αποδεχθεί την κληρονομιά τής Μαλένας και να δωρίσει τα χρήματα σε ίδρυμα. 

newsit.gr

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ

Κόντρα Πιερρακάκη – Φάμελλου στη Βουλή: «Έχετε μονοπώλιο στην τοξικότητα» – «Σταματήστε να κρύβεστε πίσω από το δημοσιονομικό κόφτη

Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση 51χρονος μετά από εργατικό ατύχημα σε οικοδομή – Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ