Ο Μο Σαλάχ επέστρεψε στην αποστολή της Λίβερπουλ μετά από «ανακωχή» με τον Άρνε Σλοτ

12/12/2025 | 22:20

Ο Μο Σαλάχ τα βρήκε ξανά με τον προπονητή της Λίβερπουλ, Άρνε Σλοτ και επέστρεψε στην αποστολή για τον επόμενο αγώνα των “κόκκινων” με την Μπράιτον στην Premier League της Αγγλίας.

Μετά τη “βόμβα” που έριξε στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ, ο Μο Σαλάχ είχε νέα προσωπική επαφή με τον Άρνε Σλοτ και φαίνεται ότι οι δυο τους συμφώνησαν για μία πρώτη… ανακωχή, με τον Αιγύπτιο επιθετικό να επανέρχεται στην ομάδα.

Ο Σαλάχ δέχθηκε σκληρή κριτική στην Αγγλία για τη στάση του απέναντι στον προπονητή του, μετά τη μειωμένη χρησιμοποίησή του τη φετινή σεζόν και κάπως έτσι, αναγκάστηκε να… μαζευτεί, για να επανέλθει και στην αγωνιστική δράση με τους “κόκκινους”, αφού είχε τεθεί εκτός ομάδας από τον Ολλανδό τεχνικό.

newsit.gr

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στη Διεύθυνση Μεταφορών ΦΩΤΟ

Τραγωδία: Πώς έχασε την ζωή του 49χρονος πατρινός στην Φωκίδα

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ανήλικες που ξυλοκόπησαν και έστειλαν στο νοσοκομείο μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής