Σπύρος Μπιμπίλας: Ξεσπά για μισθούς και επιδόματα βουλευτών – «Ποιος παίρνει 900 ευρώ ενώ όλα γίνονται με mail;»

02/12/2025 | 07:35

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Buongiorno & μίλησε με ειλικρίνεια για την αποχώρησή του από το ΣΕΗ και την Πλεύση Ελευθερίας, αλλά και για όσα παρατηρεί στη Βουλή, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την πολιτική πραγματικότητα.

Μεταξύ άλλων, σχολίασε τον μισθό και τα επιδόματα των βουλευτών: «Ο μισθός του βουλευτή είναι αρκετά μεγάλος. Επίσης, παίρνει επίδομα 900 ευρώ για ταχυδρομικά τέλη. Ποιος έχει ταχυδρομικά τέλη πια, όταν όλα γίνονται με mail;», ανέφερε φανερά εκνευρισμένος.

Δεν δίστασε να αναφερθεί και στις προσωπικές του σχέσεις με ορισμένους πολιτικούς: «Με τον Άδωνι Γεωργιάδη έχουμε κόντρα μέσα στη Βουλή, παρότι λέει ότι με συμπαθεί. Ο κύριος Βελόπουλος επίσης με συμπαθεί, αλλά πάντα όταν αναφέρεται στους gay λέει “ε, κύριε Μπιμπίλα;”, σαν να είμαι ο μόνος gay μέσα στη Βουλή. Το αντιμετωπίζω με χιούμορ και ψυχραιμία», συμπλήρωσε.

Πάτρα: Νέο πλήγμα για την οικογένεια Λιοπέτα – “Εσβησε” η 26χρονη Δήμητρα – Αύριο η κηδεία της

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραμπούκικη επίθεση και προπηλακισμό από αριστεριστές δέχθηκε στην πλατεία Γεωργίου η Χρ. Αλεξοπούλου – Το βίντεο της ντροπής με τις άθλιες ύβρεις

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 26χρονη Δήμητρα Λιόπετα – Η οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει – “Έσβησε” στην αγκαλιά της μάνας της

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Πάτρα: Στη φυλακή ο γιος του επιχειρηματία για τα ναρκωτικά

Πάτρα: Νεκρός βρέθηκε 41χρονος – Τι “έδειξε” η έρευνα της Αστυνομίας

Πάτρα: Μνημόσυνα που θα τελεστούν Σάββατο & Κυριακή