Στο 2ο Δημοτικό & Νηπιαγωγείο Παραλίας Πατρών η συγγραφέας – εικονογράφος Μαρίνα Γιώτη

30/11/2025 | 21:50

Την Τετάρτη 26/11 το σχολείο μας, το 2ο Δημοτικό & Νηπιαγωγείο Παραλίας Πατρών, είχε την εξαιρετική χαρά να φιλοξενήσει τη γνωστή συγγραφέα–εικονογράφο Μαρίνα Γιώτη, δημιουργό του παιδικού βιβλίου «Γέτι, η δύναμη του ακόμη».

Οι μαθητές του σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια υπέροχη παρουσίαση του βιβλίου, να γνωρίσουν από κοντά τη δημιουργό και να έρθουν σε επαφή με τις αξίες της επιμονής, της αυτοπεποίθησης και της δύναμης του “ακόμη”, που αποτελούν τον πυρήνα του έργου της.

Θα ήταν τιμή μας αν μπορούσατε να κάνετε μια σύντομη δημοσίευση σχετικά με τη δράση αυτή, καθώς αποτελεί σημαντική εκπαιδευτική εμπειρία για τα παιδιά και προάγει την αγάπη για το παιδικό βιβλίο και τη δημιουργική σκέψη.

Πάτρα: Βρήκε νεκρό τον 30χρονο σύζυγό της – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Κλειστή η Ιόνια Οδός από Άρτα μέχρι Αμφιλοχία μετά την κατολίσθηση και το ρήγμα 200 μέτρων – Θα αργήσει η αποκατάσταση του έργου

Στη φυλακή ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας για το σκάνδαλο με τα 3 εκατομμύρια ευρώ με φόντο την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία

Πλημμύρισε επιχείρηση στην Πάτρα – Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες απευθύνουν έκκληση στον Δήμο να καθαρίσει βουλωμένο φρεάτιο καθώς η κακοκαιρία θα συνεχιστεί – ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ

Αχαΐα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, νοσηλεύονταν σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αττικής

Πάτρα: Τροχαίο με δίκυκλο στην εθνική οδό – Ένας τραυματίας-Φωτο & Βίντεο

Πάτρα: Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο – Δύο τραυματίες

Πάτρα: Αναστάτωση από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Όχημα “καβάλησε” τη νησίδα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα (ΦΩΤΟ)