Πάτρα: Φωτεινό Αστέρι και Περιφέρεια υλοποιούν, σήμερα, δράσεις για τα παιδιά

14/06/2022 | 08:42

 

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Το Φωτεινό Αστέρι» και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιούν σήμερα Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 και ώρα 18:30 εκδήλωση στον μόλο της Αγ. Νικολάου στην Πάτρα, με τίτλο «Στείλτε ένα μήνυμα αγάπης και ειρήνης» η οποία απευθύνεται σε όλους τους δημότες της Πάτρας.

 Πρόκειται για μια εκδήλωση που απευθύνεται σε παιδιά και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων διανομή υλικού ζωγραφικής και ειδικών εντύπων προκειμένου να εκφράσουν τα μηνύματα αγάπης και ειρήνης, δρώμενα από τη δράση Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Πατρών και αφήγηση παραμυθιών. Στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί προσέλευση σκάφους του Ιστιοπλοϊκού Συλλόγου ΙΑΣΩΝ για την παραλαβή των μηνυμάτων – ευχών των παιδιών ,ενώ  η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με χορευτικά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δεμενίκων Πατρών και από τη σχολή Εμέλεια.  

  «Τα παιδιά πρέπει να εκφράζονται και να τους δίνουμε την ευκαιρία να εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους, ιδιαίτερα μετά την τελευταία τριετία που η ζωή όλων μας έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές  . Γι΄ αυτό και με μεγάλη χαρά στηρίζουμε τη δράση αυτή του ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ , που δίνει την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να εκφράσουν στο χαρτί συναισθήματα αγάπης και ειρήνης. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αδιάκοπα στηρίζει δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης σε μια προσπάθεια να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας με κοινωνικές οργανώσεις ώστε όλα τα παιδιά να έχουν τα απαραίτητα εφόδια,να νιώθουν ισότιμακαι να ξεκινούν από την ίδια αφετηρία»προσθέτει ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα δημόσιας υγείας  Χαράλαμπος Μπονάνος.

 

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ