Παναθηναϊκός: Προπόνηση με πολλές απουσίες για τον Ράφα Μπενίτεθ

17/11/2025 | 22:07

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο Κορωπί μετά από τριήμερο ρεπό και ο Ράφα Μπενίτεθ έκανε προπόνηση με έμφαση στη φυσική κατάσταση, χωρίς ωστόσο να έχει στη διάθεσή του πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές.

Ο Κυριακόπουλος συνέχισε τη θεραπεία για το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί, ενώ οι Ντέσερς, Καλάμπρια, Κώτσιρας και Ρενάτο Σάντσες προπονήθηκαν ατομικά στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού, υπό το βλέμμα του Ράφα Μπενίτεθ.

Απόντες για τους πράσινους ήταν και οι διεθνείς με τις εθνικές τους ομάδες, Μπακασέτας, Σιώπης, Τσέριν, Ίνγκασον, Λαφόν, Πελίστρι, Ντραγκόφσκι, Σφιντέρσκι, Μπρέγκου και Φικάι. Οι πράσινοι στην επανέναρξη της Super League θα αντιμετωπίσουν τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας (23/11/25, 17:00, Newsit.gr, Novasports 2).

newsit.gr

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου