Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα κατηγόρησαν την Κατερίνα Καινούργιου για ψέματα

18/11/2025 | 01:33

Με σκληρά λόγια μίλησαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα για την Κατερίνα Καινούργιου μιας και ούτε λίγο ούτε πολύ την κατηγόρησαν ότι λέει ψέματα.

Οι δύο παρουσιαστές ανέφεραν ότι η Κατερίνα Καινούργιου είπε ψέματα σε δήλωσή της, σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν στη λήξη της επαγγελματικής της συνεργασίας με τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλί Κάκκαβα, μιλώντας στον αέρα του «ΕΔΩ TV» το Σαββατοκύριακο, ισχυρίστηκε πως η Κατερίνα Καινούργιου δεν είπε την αλήθεια όταν ανέφερε ότι ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποχώρησε από την εκπομπή της, επειδή επιθυμούσε αποκλειστικά να δουλέψει μαζί με τη σύζυγό του.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Θέλω να πω κι εγώ ένα παράπονο. Έδωσες μια συνέντευξη και όταν σε ρώτησαν για τον Γρηγόρη, είπες ψέματα, Κατερίνα. Είπες ότι έφυγε επειδή το ζητούμενό του ήταν να κάνει εκπομπή με τη γυναίκα του. Ξέρεις πολύ καλά ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε τότε, αυτό προέκυψε αργότερα. Περάσαμε ένα καλοκαίρι που κανείς δεν γνώριζε αν θα είχε δουλειά ο Γρηγόρης και αν θα είναι κάπου ο Γρηγόρης τον χειμώνα.Να λέμε από την αρχή ψέματα ότι ο Γρηγόρης έφυγε για να κάνει εκπομπή με τη γυναίκα του και μάλιστα χωρίς να αναφέρεις ούτε καν το όνομά μου».

https://player.glomex.com/integration/1/integration.html?integrationId=eexbs1jkdkewvzn&playlistId=v-de9dyk8dq3fd
Συνεχίζοντας, τόνισε πως παρά το παράπονό της, εξακολουθεί να την εκτιμά και να την έχει στην καρδιά της, αφού έχουν ζήσει πολλά μαζί. «Στην καρδιά μου θα είσαι πάντα η Κατερίνα, το καλό και δοτικό κορίτσι. Εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα. Θα ήθελα όμως η νέα Κατερίνα που βλέπω σήμερα να είναι πιο ειλικρινής σε αυτά που λέει. Τίποτα άλλο, την αγάπη μας». Υπενθύμισε μάλιστα ότι «έχουν φάει μαζί, έχουν κλάψει μαζί», υπογραμμίζοντας τη στενή σχέση που είχαν παλαιότερα.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας συμφώνησε πλήρως με τη σύζυγό του, υποστηρίζοντας πως και ο ίδιος ενοχλήθηκε από όσα είπε η παρουσιάστρια. «Την αγάπη μας Κατερινιώ, με το καλό, με έναν πόνο», της ευχήθηκε για την εγκυμοσύνη της.

Λίγες ώρες αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως ενημερώθηκε για τις δηλώσεις και αντέδρασε, πατώντας unfollow στον πρώην στενό της συνεργάτη στο Instagram. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας επίσης δεν την ακολουθεί πλέον.

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)