Πάτρα: Χαράτσια του Δήμου στα Διαγνωστικά Κέντρα-Αυξήσεις “φωτιά” στις μισθωμένες θέσεις στάθμευσης ασθενοφόρων…με αναδρομικές απαιτήσεις ενός έτους!

Τις μισθωμένες θέσεις των Διαγνωστικών Κέντρων της Πάτρας έβαλε “στόχο” η Δημοτική Αρχή αυξάνοντας ετησίως κατά 2.000 ευρώ το κόστος μίσθωσης.

Πρρόκειται για θέσεις οι οποίες πληρώνονται από τα Κέντρα, προκειμένου να υπάρχει διευκόλυνση σε ασθενοφόρα που διακομίζουν ασθενείς ακόμη και για επείγουσες διαγνωστικές εξετάσεις, γεγονός που προκαλεί τις έντονες αντιδράσεις των εκπροσώπων τους.

Πιό συγκεκριμένα σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ελήφθη πριν ένα χρόνο περίπου, το κόστος εκμίσθωσης της κάθε θέσης αυξάνεται από τα 1.000 στα 3.000 ευρώ ετησίως. Μάλιστα από τα Διαγνωστικά Κέντρα ζητείται τα χρήματα να καταβληθούν για το 2025.

Το μείζον θέμα είναι πως, όπως υποστηρίζουν, εκπρόσωποι των Διαγνωστικών Κέντρων, δεν είχε υπάρξει καμία ενημέρωσή τους, προκειμένου είτε να συμφωνήσουν, είτε να αποδεσμεύσουν θέσεις στάθμευσης στα πλαίσια αναμόρφωσης του ετήσιου προϋπολογισμού τους.

Έτσι τα χαράτσια “φωτιά” έπεσαν ως κεραυνός εν αιθρία προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Να σημειωθεί πως για το ίδιο θέμα ο Δήμος ακολούθησε την ίδια τακτική και για τις θέσεις των Τραπεζών οι οποίες χρησιμοποιούνται ως επί το πλείστον για την ασφάλεια των χρηματαποστολών.

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)