Βορίζια: Στη φυλακή τα τρία κατηγορούμενα αδέρφια της οικογένειας Φραγκιαδάκη για το μακελειό

09/11/2025 | 20:17

Προφυλακιστέα κρίθηκαν την Κυριακή (09.11.2025) τρία μέλη από την οικογένειας Φραγκιαδάκη που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση με το μακελειό στο χωριό Βορίζια στο Ηράκλειο, όπου έπεσαν νεκροί ο 39χρονος Φανούρης Καργάκης και η 56χρονη Ευαγγελία Φραγκιαδάκη.

Πρόκειται για τα τρία κατηγορούμενα αδέρφια, που παραδόθηκαν στις αρχές την περασμένη Δευτέρα, μετά την τέλεση της κηδείας της αδικοχαμένης θείας τους , κατά την ανταλλαγή πυρών στα Βορίζια Ηρακλείου. Παρόλο που τα τρία μέλη της οικογένειας Φραγκιαδάκη ήταν να απολογηθούν αύριο το πρωί, η ανακρίτρια μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου για να απολογηθούν ενώπιόν της, παρουσία δικηγόρων.

Μετά την απολογία τους κρίθηκαν και οι τρεις προφυλακιστέοι.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για να βρεθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι του αιματηρού επεισοδίου αλλά και όσοι κρύβονται πίσω από την βόμβα στο σπίτι του 27χρονου Φραγκιαδάκη.

Μάλιστα, ομάδα της ΕΚΑΜ πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής έρευνα στον Ψηλορείτη στο πλαίσιο της αναζήτησης των όπλων που χρησιμοποίησαν οι εμπλεκόμενοι στο αιματηρό περιστατικό.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί ψάχνουν στο βουνό και άλλα δύο μέλη της οικογένειας Φραγκιαδάκη προκειμένου να πάρουν τις μαρτυρίες τους – καθώς δεν φαίνεται να εμπλέκονται στους πυροβολισμούς αλλά να είναι αυτόπτες μάρτυρες – καθώς και να τα προστατεύσουν από το ενδεχόμενο νέας επίθεσης και συνέχισης της βεντέτας.

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Πέθανε ο θρυλικός σχεδιαστής Ντίμης Κρίτσας

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

«Ρε παιδιά, είμαστε με τα καλά μας;» -Επίθεση Μαρινάκη σε Πελετίδη για το ξήλωμα πινακίδων σε σχολείο