O Σπανούλης συνεχίζει στο τιμόνι της Εθνικής – Ο Kill Bill οδηγεί την Ελλάδα στο Μουντομπάσκετ 2027

04/11/2025 | 21:50

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε με ενθουσιασμό ότι ο Βασίλης Σπανούλης θα συνεχίσει να καθοδηγεί την Εθνική Ανδρών από τον πάγκο, παραμένοντας επικεφαλής προπονητής της ομάδας.

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ θα ηγηθεί της «γαλανόλευκης» και στα επόμενα «παράθυρα» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027, με κρίσιμες αναμετρήσεις να διεξάγονται στη Θεσσαλονίκη και στην Πορτογαλία.

Η ΕΟΚ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τον Σπανούλη για την αφοσίωση και το πάθος που δείχνει, αλλά και προς τη διοίκηση της Μονακό για την κατανόηση και τη συνεργασία που επιτρέπει στον Έλληνα κόουτς να συνεχίσει το έργο του στην Εθνική.

Παράλληλα, η Ομοσπονδία κάλεσε και τις ελληνικές ομάδες –ιδίως τους δύο εκπροσώπους μας στην Ευρωλίγκα– να στηρίξουν την προσπάθεια, αναγνωρίζοντας τη σημασία των αγώνων για τον εθνικό αθλητικό στόχο.

Τέλος, η ΕΟΚ διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να φροντίζει για τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, ώστε οι διεθνείς παίκτες να έχουν τη μικρότερη δυνατή καταπόνηση, παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά τους.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ