Μακελειό στα Βορίζια: Με πρωτοφανή μέτρα η κηδεία της 56χρονης – Ανιχνευτής μετάλλων στην είσοδο της εκκλησίας

04/11/2025 | 13:35

Κάτω  από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας τελείται σήμερα στον Αλικιανό Χανίων η κηδεία της άτυχης 56χρονης Ευαγγελίας Φραγκιαδάκη, που έχασε τη ζωή της στην αιματηρή συμπλοκή το πρωί του Σαββάτου 1 Νοεμβρίου στα Βορίζια Ηρακλείου, όταν έπεσε νεκρή από πυροβολισμούς.

Από νωρίς το πρωί, το σημείο γύρω από την εκκλησία έχει περικυκλωθεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ πρωτοφανές για τα τοπικά δεδομένα, είναι η εγκατάσταση ανιχνευτή μετάλλων στην είσοδο του ναού, για λόγους ασφαλείας.

Μακελειό στα Βορίζια: Με πρωτοφανή μέτρα η κηδεία της 56χρονης – Ανιχνευτής μετάλλων στην είσοδο της εκκλησίας

Νωρίτερα, σκύλος ανίχνευσης εκρηκτικών υλών ερεύνησε τον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι το περιβάλλον είναι ασφαλές.

Επίσης, πάνω από την εκκλησία, πετούν ήδη drone προκειμένου η Αστυνομία να έχει τον πλήρη έλεγχο για όσο διαρκέσει η τελετή.

 zarpanews.gr

Θλίψη στην Πάτρα: “Εφυγε” στα 52 του ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Σορβατζιώτης – Το Σάββατο η κηδεία του

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Πάτρα: Μεθυσμένος αθλητής “στούκαρε” σε σταθμευμένο όχημα στην Ακτή Δυμαίων! (ΦΩΤΟ)

Καραμπόλα στην Πατρών-Πύργου – Επτά τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Πάτρα: ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο γνωστού εμπόρου! Στο έδαφος ο άνδρας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραγωδία στην Καποδιστρίου – Βρέθηκε νεκρός 50χρονος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)

Μια έκρηξη σε οικοδομή προκάλεσε το μακελειό στα Βορίζια – Πάνω από 2.000 σφαίρες έπεσαν – Κλείνουν σχολεία – Πανικός στα νοσοκομεία

Κουνάβης – Κατσιγιάννης αντιμέτωποι για την προεδρία της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαΐας – Ποιοι τους στηρίζουν