Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Θέλουμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, έχουμε ξεκινήσει τις προσπάθειες»

03/11/2025 | 21:59

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, σύζυγος του Νεκτάριου Λεμονίδη έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@star και την Ελισάβετ Παπακωνσταντίνου δίνοντας λεπτομέρειες για τα πλάνα που έχουν αν ζευγάρι.

Η δημοσιογράφος, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, απάντησε και για την επιθυμία της να γίνει μητέρα, λέγοντας ότι αυτό θα είναι το επόμενο βήμα της, μαζί με τον Νεκτάριο Λεμονίδη.

«Είμαι πολύ καλά και ευτυχισμένη με τον σύζυγό μου. Ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα καθόλου, δεν βαριόμαστε, μας αρέσει να περνάμε όμορφα με τον σύζυγό μου», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε στη συνέχεια: «Έχω μάθει στον Νεκτάριο τις δουλειές του σπιτιού, μέχρι και τοστ ξέρει να φτιάχνει. Θέλουμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, έχουμε ξεκινήσει τις προσπάθειες! Όλα ελεύθερα, όλα τέλεια… Όταν είναι να γίνει, θα γίνει».

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ανέφερε επίσης: «Ήταν ανούσια η δήλωση της Αθηνάς Οικονομάκου ότι είναι η πρώτη διαζευγμένη που έδειξε τον έρωτά της. Γνωρίζω τη νέα σχέση της Ιωάννας Τούνη».

Θλίψη στην Πάτρα: “Εφυγε” στα 52 του ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Σορβατζιώτης – Το Σάββατο η κηδεία του

Καραμπόλα στην Πατρών-Πύργου – Επτά τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Πάτρα: Μεθυσμένος αθλητής “στούκαρε” σε σταθμευμένο όχημα στην Ακτή Δυμαίων! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο γνωστού εμπόρου! Στο έδαφος ο άνδρας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Πάτρα: Τραγωδία στην Καποδιστρίου – Βρέθηκε νεκρός 50χρονος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)

Μια έκρηξη σε οικοδομή προκάλεσε το μακελειό στα Βορίζια – Πάνω από 2.000 σφαίρες έπεσαν – Κλείνουν σχολεία – Πανικός στα νοσοκομεία

Κουνάβης – Κατσιγιάννης αντιμέτωποι για την προεδρία της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαΐας – Ποιοι τους στηρίζουν