Ιωάννα Μαλέσκου: «Κουράστηκα να μιλάω για τα προσωπικά μου»

03/11/2025 | 20:29

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησαν αποκλειστικά στην κάμερα του Buongiorno.

Η Ιωάννα Μαλέσκου αρχικά αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης, λέγοντας πως τα παρακολουθεί και πολλές φορές την στενοχωρούν.

«Πάντα οι αλλαγές και οι προσθήκες σε μία εκπομπή που πλάθεται και αλλάζει είναι για μένα δείκτες ότι το πονάς, προσπαθείς και συνεχίζεις».

Όσο για τις ερωτήσεις που δέχεται για την προσωπική της ζωή, είπε:

«Δεν απαντάω για τα προσωπικά μου και δεν έχω κάτι να πω, απλά προσπερνάω τη συζήτηση. Κουράστηκα να μιλάω για τα προσωπικά μου».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποκάλυψε πως φέτος έχει αποφασίσει να μην ξυπνάει από τα χαράματα, προκειμένου να βρει χρόνο να ξεκουράζεται. Όσο για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, σχολίασε ότι είναι ακόμα νωρίς, αλλά παρόλα αυτά είναι ικανοποιημένος.

Θλίψη στην Πάτρα: “Εφυγε” στα 52 του ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Σορβατζιώτης – Το Σάββατο η κηδεία του

Καραμπόλα στην Πατρών-Πύργου – Επτά τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Πάτρα: Μεθυσμένος αθλητής “στούκαρε” σε σταθμευμένο όχημα στην Ακτή Δυμαίων! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο γνωστού εμπόρου! Στο έδαφος ο άνδρας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Πάτρα: Τραγωδία στην Καποδιστρίου – Βρέθηκε νεκρός 50χρονος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)

Μια έκρηξη σε οικοδομή προκάλεσε το μακελειό στα Βορίζια – Πάνω από 2.000 σφαίρες έπεσαν – Κλείνουν σχολεία – Πανικός στα νοσοκομεία

Κουνάβης – Κατσιγιάννης αντιμέτωποι για την προεδρία της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαΐας – Ποιοι τους στηρίζουν