Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας άνδρας, ο οποίος συνελήφθη για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς και για εκφοβισμό.
Προχθές το πρωί, στην Πάτρα, δύο άτομα ακινητοποίησαν αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα και της άρπαξαν την τσάντα, η οποία περιείχε μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό, κινητό τηλέφωνο, 160 ευρώ, τραπεζική κάρτα και γυαλιά ηλίου.
Η γυναίκα, προσπαθώντας να εντοπίσει τα κλοπιμαία, μετέβη σε καταυλισμό της περιοχής, όπου εντόπισε τον συλληφθέντα. Ο άνδρας της παρέδωσε μέρος των κλεμμένων αντικειμένων, ωστόσο της ζήτησε χρηματικό ποσό ως αντάλλαγμα για να της επιστρέψει και τα υπόλοιπα, μεταξύ των οποίων και την αλυσίδα με τον σταυρό. Παράλληλα, την απείλησε, προκειμένου να μην καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία.
Μετά από συντονισμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον κατηγορούμενο χθες το πρωί στον καταυλισμό.
 
					
 
		 
		 
		 
		 
		 
		