Κορυφώνονται σήμερα και αύριο οι εκδηλώσεις για την 198η Επέτειο της Εξόδου του Μεσολογγίου

 Με την αρμόζουσα λαμπρότητα και τον προσήκοντα σεβασμό, η Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου ετοιμάζεται να εορτάσει την 198η Επέτειο της Εξόδου των Ελευθέρων Πολιορκημένων, με μια πληθώρα εκδηλώσεων που συνδιοργανώνονται από τον Δήμο, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, τη Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, καθώς και μεγάλο αριθμό φορέων και συλλόγων, οι οποίες θα λάβουν χώρα από τις 13 έως τις 28 Απριλίου 2024.

Η Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, παγκόσμιο σύμβολο εθελοθυσίας, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις προς τιμή των Αγωνιστών προγόνων μας, Ελλήνων και Φιλελλήνων, η Έξοδος των οποίων θα αποτελεί παντοτινό παράδειγμα πίστης στο υψηλό ιδανικό της Ελευθερίας που διακατέχει κάθε Έλληνα και εμπνέει κάθε άνθρωπο στον κόσμο.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το Σάββατο 13 Απριλίου και κορυφώνονται το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων, 27 και 28 Απριλίου.

 

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»