Μαριάννα Κιμούλη: «Με τον πατέρα μου, Γιώργο Κιμούλη, έχουμε κάνει μία συμφωνία μεταξύ μας»

28/10/2025 | 09:32

«Ο πατέρας μου είχε έρθει πέρυσι και είδε την παράσταση και θα έρθει ξανά και φέτος», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η κόρη του Γιώργου Κιμούλη, η Μαριάννα Κιμούλη.

Δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day και τον Αλέξανδρο Ρούτα έκανε η Μαριάννα Κιμούλη. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον πατέρα της, Γιώργο Κιμούλη και τη συμφωνία που έχουν κάνει οι δυο τους.

«Προσπαθώ να λειτουργώ με μια αρχή στη ζωή μου. Προσπαθώ να προστατεύω λίγο τον εαυτό μου από όλο αυτό το κομμάτι, με τα όσα γράφονται στα sites», είπε αρχικά η Μαριάννα Κιμούλη.

Η Μαριάννα Κιμούλη είπε στη συνέχεια: «Ο πατέρας μου είχε έρθει πέρυσι και είδε την παράσταση και θα έρθει ξανά και φέτος. Μου είπε την άποψή του, επειδή εγώ του το ζήτησα. Έχουμε κάνει συμφωνία μεταξύ μας, μόνο αν του το ζητήσω εγώ, θα μου πει. Οπότε ναι, σε αυτή την παράσταση, του το ζήτησα».

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Τον πλάκωσαν στο ξύλο με ρόπαλα – Μία σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη στην Πάτρα: “Έφυγε” ο Λευτέρης Κακουλίδης

Πάτρα: Νέο “χτύπημα” της Δίωξης Ναρκωτικών – Χειροπέδες σε μάνα και γιο