Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε δύο γκολ στο Πορτογαλία – Ουγγαρία και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ των προκριματικών Μουντιάλ

15/10/2025 | 07:44

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να γράφει ιστορία και την Ουγγαρία να σκοράρει στο 90+1′, η Πορτογαλία έφερε 2-2 με τους Μαγυάρους στο “Χοσέ Αλβαλάδε” της Λισαβόνας, για την 4η αγωνιστική στον 6ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2026.

Με τα δυο γκολ που σημείωσε απέναντι στην Ουγγαρία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 40 τέρματα σε προκριματικά Μουντιάλ, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ των 39 γκολ του Κάρλος Ρουίθ.

Ο επιθετικός των Ιβήρων ισοφάρισε αρχικά για την Πορτογαλία στο 22′, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου πέτυχε την ανατροπή του σκορ. Πάντως, η Πορτογαλία δεν έφτασε στη νίκη, με την οποία θα “κλείδωσε” την πρωτιά στον όμιλο και την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ, με τον Σομποσλάι να σκοράρει στο 90+1′ και να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Το Πατρινό Καρναβάλι 2026 πέρασε στην ιστορία – Φαντασμαγορική η Τελετή Λήξης, ραντεβού το 2027! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)