Ο Ροταριανός Όμιλος Πάτρας, η «ΑΜΚΕ Όραμα Σε Αποστολή» και το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Δεσμός» ενισχύουν το κατάστημα κράτησης Αγίου Στεφάνου

21/10/2022 | 20:34

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου η  «ΑΜΚΕ Όραμα Σε Αποστολή»,  την οποία εκπροσωπεί ο ροτ. Μάριος Διδάχος, σε συνεργασία με τον  Ροταριανό Όμιλο Πάτρα, την Πρόεδρο  του Ομίλου  Χαρά Αναστασοπούλου και τα μέλη του Ομίλου  Γιάννη  Πεφάνη και Κωνσταντίνο Κουρνιώτη επισκέφθηκαν, κατόπιν προσυνεννοήσεως, το Κατάστημα Κράτησης Πατρών στον Άγιο Στέφανο Αχαΐας και παρέδωσαν 3 Laptop Macbook air pro προκειμένου να συμβάλουμε όλοι μαζί στην δημιουργία ενός εργαστηρίου πληροφορικής.

Η εκπαίδευση των κρατουμένων ειδικά στις σύγχρονες τεχνολογίες, αποτελεί επαγγελματική και κοινωνική στρατηγική επανένταξης, καθώς τούς δίνει  τα απαραίτητα εφόδια προκειμένου να μπορούν να εργαστούν.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μη κερδοσκοπικό σωματείο «Δεσμός», το οποίο είναι αρωγός σε κάθε δραστηριότητα μας.

Η Προϊστάμενη της Κοινωνικής Προνοίας του Καταστήματος κ Κατερίνα Γιάνναρου καθώς και ο Διευθυντής του Καταστήματος Κράτησης κ. Αντώνης Ζίγκος  ευχαρίστησαν θερμά εκ μέρους των κρατουμένων τα μέλη του Ομίλου και την «ΑΜΚΕ Όραμα Σε Αποστολή» για την πρωτοβουλία τους και ευχήθηκαν να μπορέσουμε να επαναλάβουμε σύντομα ανάλογη δράση.

Πινακίδες
10/05/2025 | 21:17

Ζέτα Μακρυπούλια: «Με ενδιέφερε πάρα πολύ ο έρωτας, όλη μου η προσοχή ήταν στραμμένη εκεί»

Μαρκ Ρούτε: Tο ΝΑΤΟ παραμένει στο πλευρό της Ουκρανίας

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λίνκλεϊτερ επιστρέφει στο Φεστιβάλ των Καννών

Η ανέξοδη μάσκα ομορφιάς που θα μειώσει την ερυθρότητα στο πρόσωπο σου

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 13 ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της «συμμορίας των ακροδεξιών»

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0: Φινάλε στην έβδομη θέση ο Ατρόμητος

Τάσος Ξιαρχό για την εμφάνιση της Klavdia στην Eurovision 2025: «Δεν μπορώ να ζηλέψω κάτι το οποίο είναι χάλια!»

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Σοκ στο τέλος για τη «Μεγάλη Κυρία»