Κώστας Φραγκολιάς: «Συνήθως δέχομαι φλερτ από άνδρες, έχουν ξεφύγει λίγο τα αγόρια»

12/10/2025 | 18:18

Ο Κώστας Φραγκολιάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ραντεβού το ΣΚ» σχολιάζοντας την πρόσφατη δήλωσή του για την αμοιβή του στο Happy Day, αλλά και το φλερτ που δέχεται στα social media.

Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Φραγκολιάς, τα περισσότερα μηνύματα που δέχεται είναι από τους άνδρες, με τον παρουσιαστή να αναφέρει:  «Η Σταματίνα δεν μου είπε κάτι για την ατάκα μου, ότι δεν είμαστε οι πιο ακριβοπληρωμένοι.

Μέσω social κάτι γίνεται με το φλερτ, γίνεται μια ελαφριά προσέγγιση, αλλά εγώ τα “καθαρίζω” αυτά από νωρίς. Συνήθως το φλερτ είναι από άντρες, έχουν ξεφύγει λίγο τα αγόρια», είπε ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Μου αρέσει πολύ όταν έρχονται μητέρες και μου λένε ότι μακάρι ο γιος τους να μου μοιάσει», είπε ο Κώστας Φραγκολιάς στην κάμερα του Open.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Τραγωδία με μία νεκρή στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε ποτάμι (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών