MotoGP: Ο 20χρονος Aldeguer κέρδισε στην Ινδονησία

05/10/2025 | 16:01

Όπως και χθες στο Sprint του 18ου αγώνα της χρονιάς στο MotoGP, που είχαμε απίστευτες προσπεράσεις και εναλλαγές συναισθημάτων, έτσι και σήμερα στο Grand Prix δεν χόρτανε το μάτι με όσα συνέβησαν.

Ο Φερμίν Αλντεγκέρ που με τη Gresini Ducati έχασε για λίγα μέτρα τη νίκη χθες στο Sprint, από τον Μάρκο Μπετσέκι με την Aprilia, σήμερα κατάφερε να γίνει ο μεγάλος πρωταγωνιστής και να κερδίσει τον πρώτο του αγώνα στο MotoGP, στη μεγάλη δηλαδή κατηγορία, όπου μεταπήδησε φέτος.

Πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο, και με τη νίκη του αυτή, σε ηλικία 20 ετών και 128 ημερών, έγινε ο δεύτερος νεότερος, μετά τον Μαρκ Μάρκεθ, σε ηλικία νικητής ενός Grand Prix στο MotoGP.

Μόλις έσβησαν τα κόκκινα φώτα, ο Αλντεγκέρ όπως και χθες ξεκίνησε πολύ καλά από τη δεύτερη θέση και τέθηκε αμέσως επικεφαλής, κερδίζοντας με χαρακτηριστική άνεση.

newsit.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Τραγωδία με μία νεκρή στην Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη έπεσαν με το αυτοκίνητό τους σε ποτάμι (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Αγρότες: Συμπλοκές, ξύλο και δακρυγόνα στο μπλόκο του Κιάτου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Φούντωσε αυτοκίνητο προπονητή πυγμαχίας-Ήταν σταθμευμένο και καταστράφηκε ολοσχερώς

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός ντελιβερά από τουλάχιστον τέσσερα άτομα – Αποπειράθηκαν να τον ληστέψουν, άμεσες συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών