Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας συμμετέχει στην απεργία της Τετάρτης

Ανακοίνωση:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας στηρίζει και συμμετέχει στην Πανελλαδική Απεργία την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των φορέων, των εργαζομένων και των επαγγελματιών.

Για τη διευκόλυνση όσων συναδέλφων εμπόρων και εργαζομένων που επιθυμούν να συμμετάσχουν, να δοθεί η δυνατότητα παρουσίας τους στη συγκέντρωση στην Πλατεία Γεωργίου, ώρα 10:30 π.μ.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Στις 2 μ.μ στην κυκλοφορία ο ολοκληρωμένος οδικός άξονας της Πατρών-Πύργου – Τελετή παράδοσης παρουσία Χρ. Δήμα (ΦΩΤΟ)