Συγκινημένη η Ευαγγελία Αναστασιάδου για τον Στέφανο Ντούσκο: «Είναι 11 χρόνια μέσα σε κοινόβια και ποτέ σπίτι, του αξίζουν 50 χρυσά μετάλλια»

28/09/2025 | 11:26

Ο Στέφανος Ντούσκος είναι ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής του σκιφ της κωπηλασίας και τη νίκη του στη Σανγκάη πανηγύρισε ολόκληρη η ελληνική αποστολή, με την Ευαγγελία Αναστασιάδου να «τρέχει» για να τον συγχαρεί.

Μετά το τέλος του “χρυσού” αγώνα του Στέφανου Ντούσκου, η Ευαγγελία Αναστασιάδου εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένη στην κάμερα της ΕΡΤ και μίλησε για τη “μάχη” που δίνουν όλοι οι Έλληνες αθλητές της κωπηλασίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελληνίδα κωπηλάτρια, τόνισε τα εξής: Αυτό που ο κόσμος βλέπει, επειδή ο Στέφανος πήρε χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο και μπορεί να είναι συνέχεια ψηλά, δεν ισχύει. Ο ανταγωνισμός είναι πάρα πολύ μεγάλος, οι αθλητές είναι πολύ καλοί.

Δεν ξέρω πώς το κάνει. Ούτε εκείνος έχει αντιληφθεί τι έχει πετύχει. Είμαστε πάρα πολλά χρόνια σε αυτή τη διαδικασία. Ο Στέφανος είναι 11 χρόνια στο χώρο, λείπει όλον τον καιρό. Του αξίζουν 50 χρυσά παγκόσμια».

newsit

Δυτ. Ελλάδα: Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο 51χρονης γνωστής γιατρού

Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Αποσκίτης, η οικογένεια προχωρά σε δωρεά οργάνων

Πάτρα: Φωτιά στο Παναχαϊκό – Σηκώθηκαν 5 αεροπλάνα και 3 ελικόπτερα (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Σάκης Γαβριλόπουλος

Πάτρα: Γυναίκα παρασύρθηκε από ΙΧ την στιγμή που περνούσε το δρόμο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αστυνομικός χτύπησε με το αυτοκίνητο τον αδερφό του και μετά του επιτέθηκε με σιδερολοστό

Σφοδρό κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει τη Δυτ. Ελλάδα – Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το Σάββατο

Αχαΐα: Μπετονιέρα έπεσε από γέφυρα στο Βασιλικό (ΦΩΤΟ)