O Παναθηναϊκός βρίσκεται στη Βέρνη, όπου το βράδυ της Πέμπτης (25/9, 22:00) θα φιλοξενηθεί από την Γιούνγκ Μπόις στην πρεμιέρα της League Phase του Εuropa League, θέλοντας τη νίκη που θα τον βάλει με το «καλησπέρα» στο παιχνίδι της πρόκρισης και θα του αναπτερώσει την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας και εντός των συνόρων.
Ο Χρήστος Κόντης, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς, ανέλυσε τα στοιχεία εκείνα που θα πρέπει να έχει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι του για να πάρει τη νίκη, προανήγγειλε κάποιες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα και σχολίασε το γεγονός ότι θα κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής του «τριφυλλιού».
Επιπλέον ο Έλληνας τεχνικός, δεν θέλησε να τοποθετηθεί εκτενώς για τα σημάδια κόπωσης που έδειξε η ομάδα του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μετά το 1-0, ενώ έκλεισε με μια αναφορά για το τι παιχνίδι περιμένει κόντρα στη Γιούνγκ Μπόις.
sport-fm.gr