ΟΠΕΚΕΠΕ: «Πιστοποιείται ότι δεν υπήρξε καμία συγκάλυψη από τις κυβερνήσεις της ΝΔ» τονίζουν κυβερνητικές πηγές για την κατάθεση Σαλάτα στην Εξεταστική

24/09/2025 | 22:02

«Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει τη θέση της κυβέρνησης ότι όχι μόνο δεν έχει συγκαλύψει κάτι, αλλά το αντίθετο το όλα στο φως το κάνει πράξη» επισημαίνουν χαρακτηριστικά κυβερνητικές πηγές για την κατάθεση του πρώην προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Εξεταστική.

Η αντίδραση κυβερνητικών πηγών, κάνοντας λόγο για δικαίωση, ήταν άμεση, λίγη ώρα αφότου ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Νίκος Σαλάτας κατέθεσε στην Εξεταστική, αναφέροντας ότι o Γιώργος Μυλωνάκης ήταν το πρόσωπο που τον καρατόμησε.

«Καμία συγκάλυψη δεν υπήρξε από τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας», υποστηρίζουν χαρακτηριστικά κοινοβουλευτικές πηγές του κυβερνώντος κόμματος.

Επισημαίνουν μάλιστα πως «αυτό αποδεικνύεται από την αποκάλυψη του πρώην Προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, κ. Σαλάτα, ο οποίος δήλωσε πως σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υφυπουργό στον πρωθυπουργό κ. Γ. Μυλωνάκη ο τελευταίος του ξεκαθάρισε ότι “οφείλει να αφήσει την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να κάνει τη δουλειά της διαφορετικά δεν απομένει άλλη λύση για την κυβέρνηση από το να τον απομακρύνει από τον οργανισμό”».

«Η εξέλιξη αυτή δικαιώνει τη θέση της Κυβέρνησης ότι όχι μόνο δεν έχει συγκαλύψει κάτι αλλά το αντίθετο “το όλα στο φως” το κάνει πράξη, καταλήγουν οι κοινοβουλευτικές πηγές της ΝΔ.

ertnews.gr

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Σοβαρό ατύχημα και χειρουργείο στο ΚΑΤ για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη – Αναρρώνει στο νοσοκομείο

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα – “Έφυγε” την ώρα που θήλαζε το μωρό της ΦΩΤΟ

Βαρύ πένθος για τον αιφνίδιο θάνατο της 35χρονης μητέρας από την Πάτρα που μόλις είχε γεννήσει – Τα πιθανά αίτια, συγκλονίζει η μητέρα της