Eνα βήμα από τη συμφωνία με Μπαλντίνι ο Παναθηναϊκός

23/09/2025 | 18:10

Στην τελική ευθεία έχουν μπει πλέον οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Φράνκο Μπαλντίνι, με τον Ιταλό αλλοτε αθλητικό διευθυντή και general manager της Ρόμα και της Τότεναμ να είναι μία… ανάσα απ’ τη συμφωνία με τους «πράσινους» για να αναλάβει (σε πρώτη φάση) έναν συμβουλευτικό ρόλο προς τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και τη διοίκηση της ομάδας.

Ο 64χρονος Ιταλός συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο και οριοθέτησαν το ευρύτερο πλαίσιο της συνεργασίας τους, με τον ίδιο να έχει συμβουλευτική παρουσία επί του ποδοσφαιρικού και σημαίνοντα ρόλο στις επόμενες μεγάλες αποφάσεις που θα παρθούν, αφού δει και κρίνει κι ο ίδιος τη δομή και τον τροπο λειτουργείας της ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα σε πρώτο πλάνο βρίσκεται και η επιστροφή του Σοφοκλή Πιλάβιου στην ΠΑΕ, με την ανάληψη της νομικής εκπροσώπησης του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού σε όλα τα επίπεδα, ενώ θα υπάρξουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες κι άλλες σημαντικές αλλαγές στο οργανόγραμμα του «τριφυλλιού».

ΑΜΠΕ

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Αχαΐα: Κι άλλο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Έστειλαν 17χρονο μαθητή στο νοσοκομείο

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ

ΝΔ – Εκλογή νέων οργάνων: Σε εξέλιξη η διαδικασία – Δείτε τα εκλογικά κέντρα – Ρεκόρ συμμετοχής στην Αχαΐα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγωδία: Νεκρή μία γυναίκα που παρασύρθηκε μετά από σύγκρουση αυτοκινήτων – «Περπατούσε με την κόρη της που είναι ΑμεΑ»