Κουκουλοφόροι απήγαγαν 15χρονο – Τον χτύπησαν, τον απείλησαν και του ζήτησαν 10.000 ευρώ

23/09/2025 | 10:49

Θύμα αρπαγής, ξυλοδαρμού και ληστείας, έπεσε ένα 15χρονο αγόρι στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα (22.09.2025), τη στιγμή που πήγαινε στο σχολείο του. Δράστες της επίθεσης 2 κουκουλοφόροι, ο ένας εκ των οποίων έχει ήδη συλληφθεί.

Η άγρια επίθεση έγινε στη Βόλβη Θεσσαλονίκης. Ενώ ο ανήλικος πήγαινε να παρακολουθήσει το μάθημά του, ένα λευκό βαν του έκοψε τον δρόμο και οι 2 άνδρες τον άρπαξαν και τον απήγαγαν. Στην συνέχεια τον μετέφεραν σε άγνωστη τοποθεσία όπου τον χτύπησαν άγρια και του πήραν χρήματα που κουβαλούσε πάνω του.

Ο εφιάλτης του ωστόσο δεν τελείωσε εκεί. Λίγο πριν τον αφήσουν και πάλι ελεύθερο τον απείλησαν, ζητώντας του να τους δώσει 10.000 ευρώ μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες. Στην περίπτωση που δεν τους έδινε τα λεφτά ή μίλαγε στην αστυνομία, οι 2 κουκουλοφόροι του είπαν πως θα τον σκοτώσουν.

Ο ανήλικος μαζί με τους γονείς του έκαναν καταγγελία στην αστυνομία, η οποία μετά από έρευνα συνέλαβε τον έναν κουκουλοφόρο: έναν 18χρονο που λίγες ημέρες πριν τον είχε απειλήσει για να του δώσει 500 ευρώ.

Ο δεύτερος δράστης αναζητείται από τις αρχές οι οποίες έχουν ξεκινήσει έρευνες για την σοκαριστική υπόθεση επίθεσης και αρπαγής του ανήλικου.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται και η ιατροδικαστική εξέταση του 15χρονου για τα τραύματα που του προκάλεσαν οι κουκουλοφόροι.

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: 53χρονος “έφυγε” στη δουλειά του

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Μάζη

Πάτρα: Σημάδεψε οδηγό με πιστόλι στη μέση του δρόμου – Ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του

Πάτρα: Έσκασε εκρηκτικός μηχανισμός στο Πανεπιστήμιο – Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τους δράστες

Πάτρα: Απίστευτο τροχαίο πίσω από το νεκροταφείο! Τα οχήματα κατέληξαν στο πεζοδρόμιο! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επίδοξοι διαρρήκτες πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω – Έμπαιναν σε σπίτι

57χρονος νεκρός σε κυνήγι αγριογούρουνου – Πυροβολήθηκε από άλλο κυνηγό από τον Πύργο

Πάτρα: Θρήνος για την Ελένη Σπυροπούλου – Tζέμα