Δυτ. Ελλάδα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον εικονολήπτη Γιώργο Παυλάκη, που “έφυγε” κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στον εικονολήπτη του ANT1 Πάτρας & Δυτικής Ελλάδας, Γιώργο Παυλάκη.

Ο γνωστός κάμεραμαν έφυγε αιφνίδια από τη ζωή χθες Τετάρτη ενώ βρισκόταν σε ρεπορτάζ, για την λειψυδρία στη λίμνη του Μόρνου, μαζί με τον πατρινό δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Φλαμή, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη στο δημοσιογραφικό κόσμο, αλλά και σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.

Αύριο το τελευταίο αντίο στον καμεραμάν του ΑΝΤ1 Πάτρας, Γιώργο Παυλάκη

Άφησε την τελευταία του πνοή στο κέντρο υγείας στο Λιδωρίκι, προδομένος από την καρδιά του προκαλώντας σοκ σε συγγενείς και συναδέλφους, σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Η κηδεία του θα σήμερα στις 10 το πρωί από τον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα στο Μεσολόγγι, από όπου και καταγόταν.

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Πέθανε ο θρυλικός σχεδιαστής Ντίμης Κρίτσας

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)