Σοκ στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή την ώρα του ρεπορτάζ ο κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Γιώργος Παυλάκης

Τραγωδία σήμερα το μεσημέρι όταν ο 54χρονος κάμεραμαν του ΑΝΤ1 Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Παυλάκης έφυγε από τη ζωή, από ανακοπή καρδιάς.

Ήταν μαζί με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Φλαμή και κάλυπταν το ρεπορτάζ για τη χαμηλή στάθμη στο φράγμα του Μόρνου στην Φωκίδα.

Στο δρόμο από το χωριό Κάλλιο μέχρι το Λοιδορίκι και ενώ βρισκόντουσαν σε δύο διαφορετικά οχήματα ο 54χρονος έκανε νόημα στον Κ. Φλαμή ότι δεν αισθάνεται καλά.

Σταμάτησαν και ο δημοσιογράφος κάλεσε γιατρό για οδηγίες.

Συνέχισαν την πορεία τους μέχρι το Κέντρο Υγείας Λοιδορικίου. Ο Γιώργος Παυλάκης όταν πάρκαρε στον προαύλιο χώρο υπέστη σοβαρό επεισόδιο.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν δυστυχώς ήταν αργά.

Ήταν πατέρας δύο παιδιών, καταγόταν από το Μεσολόγγι, ενώ το τελευταίο διάστημα συνεργαζόταν και με το Mega.

 Ο ξαφνικός θάνατος του γνωστού καμεραμάν έχει συγκλονίσει τους συναδέλφους του, αφού ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ