Παραμένει εκτός ο Γιάρεμτσουκ στον Ολυμπιακό – Πόσο θα λείψει

16/09/2025 | 21:17

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ολυμπιακού για το ματς με την Πάφο, καθώς συνεχίζει τη θεραπεία του εδώ και δυόμιση εβδομάδες. Όπως τόνισε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου, ο Ουκρανός επιθετικός παρουσιάζει πρόοδο, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να αγωνιστούν μαζί οι Ελ Κααμπί και Ταρέμι, τονίζοντας τη σημασία του να έχει στη διάθεσή του ποιοτικούς παίκτες στην επίθεση: «Είναι καλό να έχεις δύο παίκτες όπως αυτοί διαθέσιμους. Ο Αγιούμπ μας έχει δώσει πολλά και ελπίζουμε πως ο Ταρέμι θα έχει την ευκαιρία να μας δώσει και εκείνος».

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πάφο την Τετάρτη (17/09, 19:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρεμιέρα της League Phase του UEFA Champions League, με στόχο το ιδανικό ξεκίνημα στη διοργάνωση.

sport-fm.gr

Θλίψη στην Πάτρα: “Εφυγε” στα 52 του ο γνωστός δικηγόρος Σπύρος Σορβατζιώτης – Το Σάββατο η κηδεία του

Καραμπόλα στην Πατρών-Πύργου – Επτά τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Πάτρα: Μεθυσμένος αθλητής “στούκαρε” σε σταθμευμένο όχημα στην Ακτή Δυμαίων! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Πάτρα: ΙΧ συγκρούστηκε με δίκυκλο γνωστού εμπόρου! Στο έδαφος ο άνδρας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Τραγωδία στην Καποδιστρίου – Βρέθηκε νεκρός 50χρονος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)

Μια έκρηξη σε οικοδομή προκάλεσε το μακελειό στα Βορίζια – Πάνω από 2.000 σφαίρες έπεσαν – Κλείνουν σχολεία – Πανικός στα νοσοκομεία

Κουνάβης – Κατσιγιάννης αντιμέτωποι για την προεδρία της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαΐας – Ποιοι τους στηρίζουν