Παραμένει εκτός ο Γιάρεμτσουκ στον Ολυμπιακό – Πόσο θα λείψει

16/09/2025 | 21:17

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Ολυμπιακού για το ματς με την Πάφο, καθώς συνεχίζει τη θεραπεία του εδώ και δυόμιση εβδομάδες. Όπως τόνισε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου, ο Ουκρανός επιθετικός παρουσιάζει πρόοδο, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να αγωνιστούν μαζί οι Ελ Κααμπί και Ταρέμι, τονίζοντας τη σημασία του να έχει στη διάθεσή του ποιοτικούς παίκτες στην επίθεση: «Είναι καλό να έχεις δύο παίκτες όπως αυτοί διαθέσιμους. Ο Αγιούμπ μας έχει δώσει πολλά και ελπίζουμε πως ο Ταρέμι θα έχει την ευκαιρία να μας δώσει και εκείνος».

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πάφο την Τετάρτη (17/09, 19:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρεμιέρα της League Phase του UEFA Champions League, με στόχο το ιδανικό ξεκίνημα στη διοργάνωση.

sport-fm.gr

Αχαΐα: Επιτέθηκαν σε μεταφορέα με ΙΧ – Προσπάθησαν να εμβολίσουν την μοτοσικλέτα του και στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν

Πάτρα: Στις φλόγες σπίτι στην Περιβόλα – Ισχυρή πυροσβεστική δύναμη στο σημείο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα: Δεν θα πραγματοποιηθούν οι βραδινές εκδηλώσεις, κανονικά οι πρωινές

Πάτρα: Γερό τρακάρισμα στα Μποζαΐτικα – Ενεπλάκησαν τρία οχήματα (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η αιτία θανάτου της 34χρονης από την Πάτρα δύο εβδομάδες μετά τον τοκετό – Τι έδειξε η Ιατροδικαστική

Πάτρα: Καταγγελία-σοκ από μητέρα αυτιστικού παιδιού – Εκπαιδευτικός του έριξε χαστούκια – Δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ

Θλίψη και στη Ζάκυνθο για τον ξαφνικό χαμό της γλυκιάς Εύης από την Πάτρα – Τριήμερο πένθος στα σχολεία

Πάτρα: Άνδρας έπεσε από ύψος δύο μέτρων – Μεταφέρεται στο νοσοκομείο