Νίκες για Αταλάντα και Ουντινέζε

14/09/2025 | 20:34

Σαν σε προπόνηση η Αταλάντα νίκησε με 4-1 τη Λέτσε για την τρίτη αγωνιστική της Serie A, ενώ η Ουντινέζε έφυγε με «διπλό» από το «Ρομέο Ανκονετάνι» επικρατώντας με 1-0 στην έδρα της Πίζα.

Πανέτοιμη για την πρώτη αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ ντε Πρενς» (17/9) έδειξε πως είναι η ομάδα του Μπέργκαμο, η οποία με δύο γκολ του Βέλγου διεθνούς, Ντε Κετελάρε, διέλυσε τη Λέτσε, πανηγυρίζοντας το πρώτο εφετινό της «τρίποντο» μετά από δύο ισοπαλίες. Σκαλβίνι και Ζαλέφσκι πέτυχαν τα άλλα δύο γκολ της Αταλάντα.

Η Λέτσε, όπως και η Πίζα, παραμένουν χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές, καθώς και η «νεοφώτιστη» υπέστη εντός έδρας ήττα από την Ουντινέζε με 0-1 με γκολ του Μπράβο στο 14′.

Αχαΐα: Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο ύψος της Παναγοπούλας – Το ένα πήρε φωτιά, απανθρακώθηκε οδηγός, άλλοι δύο τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Αχαΐα – Τραγωδία δίχως τέλος: Και δεύτερος νεκρός στο φρικτό τροχαίο στην Ολυμπία Οδό, ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αιγιάλεια-Δόθηκε μάχη με τις φλόγες κοντά σε σπίτια – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην εθνική οδό: Επί ένα χιλιόμετρο το ΙΧ της 70χρονης κινείτο ανάποδα στο δρόμο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

Πάτρα: Έκανε… σαματά, ζήτησε και τα ρέστα… από τους αστυνομικούς – Επεισοδιακή σύλληψη

Πάτρα: Χαμός στην Αγ. Σοφίας, επιτέθηκαν σε κοπέλα και αστυνομικό ΦΩΤΟ

Δυτ. Ελλάδα: Απίστευτο περιστατικό – Ούρησε δημοσίως και ακολούθησε συμπλοκή!