Στον γιο του αναφέρθηκε ο Αντώνης Κρόμπας, δηλώνοντας πως η παρουσία του στη ζωή του τον έχει αλλάξει πολύ. Όπως είπε ο ηθοποιός, η έλευση ενός παιδιού βάζει τον γονιό απευθείας σε δεύτερη μοίρα.
«Ο γιος μου είναι δέκα ετών. Με έχει αλλάξει ο γιος μου, ένα παιδί σε φέρνει κατευθείαν σε δεύτερο πλάνο. Με έχει γκουγκλάρει ο γιος μου και μου είχε πει “πόσο χοντρός ήσουν;”. Σχολιάζει τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κρόμπας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα», το πρωί της Παρασκευής 12 Σεπτεμβρίου.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με τον Λευτέρη Ελευθερίου στο θέατρο. «Η παράσταση “Σύμφωνο επιβίωσης” διανύει την έβδομη χρονιά της. Το κοινό στην παράσταση γελάει πολύ με το θέμα που ανοίγουμε για τη σχέση των δύο φίλων. Με το κοινό στην παράσταση έχουμε διάδραση, παίρνουμε μια ατάκα από το κοινό και τη συνεχίζουμε. Σε ένα κομμάτι της παράστασης πηγαίνω στον κόσμο και τους πειράζω», επισήμανε εκείνος.
Αντώνης Κρόμπας: Με έχει αλλάξει ο γιος μου, ένα παιδί σε φέρνει κατευθείαν σε δεύτερο πλάνο

12/09/2025 | 22:53
Σχετικά Άρθρα
Η μουσική παράσταση “Εκτός Οθόνης” έρχεται στην Πάτρα
02/03/2026 | 14:45
Ακαδημία των Σπορ: Μεγάλη νίκη στην έδρα του πρωτοπόρου με σκορ 36-38
02/03/2026 | 14:02
Unfamiliar – Μυστικά που δεν έμειναν θαμμένα
02/03/2026 | 13:53
Πώς να επιλέξετε τα πιο κολακευτικά βραδινά φορέματα για τον σωματότυπό σας
02/03/2026 | 13:26
Πάτρα: Πυρκαγιά δίπλα από τον Λοτσάρη – ΦΩΤΟ
02/03/2026 | 13:08