Τάκης Παπαδόπουλος: «Η νέα σχολική χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, δημιουργικότητα και πρόοδο»

11/09/2025 | 15:41

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας, Τάκης Παπαδόπουλος, παρευρέθηκε στους αγιασμούς που πραγματοποιήθηκαν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών (Στρούμπειο Δημοτικό) και στο 49ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών.

Συνεχάρη μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς για τη νέα αρχή, ανταλλάσσοντας ευχές για μια σχολική χρονιά γεμάτη δημιουργικές εμπειρίες, συνεργασία και πρόοδο.

Τάκης Παπαδόπουλος: «Η νέα σχολική χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, δημιουργικότητα και πρόοδο»

Στη δήλωσή του ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε:

«Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς καλή πρόοδο, υγεία και δημιουργικότητα. Το σχολείο είναι ο χώρος όπου καλλιεργείται η γνώση, οι αξίες και τα όνειρα της νέας γενιάς – το πολυτιμότερο κεφάλαιο για το μέλλον της Δυτικής Ελλάδας.

Η Περιφέρεια στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια που ενισχύει την παιδεία, την καινοτομία και τις δεξιότητες των παιδιών μας, ώστε να έχουν τα εφόδια να ανταποκριθούν στις προκλήσεις της εποχής.

Ας είναι η φετινή χρονιά γεμάτη ευκαιρίες μάθησης, συνεργασίας και προόδου για όλη τη σχολική κοινότητα».

Πάτρα: “Έφυγε” ένα γλυκύτατο κορίτσι! Της είπαν το “τελευταίο” αντίο

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έσβησε η φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων – ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ

Η Πάτρα αποχαιρετά τον Θρασύβουλο Μαυρομμάτη: Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του – Tη Δευτέρα η κηδεία του

Πάτρα: “Άγουροι” εκβιαστές με λίστα θυμάτων συμμαθητές τους – Ζητούσαν χρήματα για να μην τους ξυλοκοπήσουν και προκαλέσουν φθορές ακόμα και στα σπίτια τους!

Πέθανε ο θρυλικός σχεδιαστής Ντίμης Κρίτσας

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Ανεμοστρόβιλος “χτύπησε” την Πάτρα – Έπεσαν δένδρα, έσπασαν τζαμαρίες (ΦΩΤΟ)

«Ρε παιδιά, είμαστε με τα καλά μας;» – Επίθεση Μαρινάκη σε Πελετίδη για το ξήλωμα πινακίδων σε σχολείο