Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο 8ο Δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

11/09/2025 | 09:30

Στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τον αγιασμό ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.

Το εν λόγω σχολείο είναι μια από τις 431 σχολικές μονάδες που ανακαινίστηκαν χάρη στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου».

Ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε από τη διευθύντρια του σχολείου στους ανακαινισμένους χώρους της εκπαιδευτικής μονάδας.

Υπενθυμίζεται ότι με το πρόγραμμα που θα συνεχιστεί με άλλα 2.500 σχολεία αναβαθμίζονται εσωτερικοί και εξωτερικοί χρωματισμοί, γίνεται ⁠ριζική ανακαίνιση χώρων υγιεινής και κατασκευή W.C. ΑΜΕΑ όπου δεν υπήρχε, κατασκευάζονται ή επισκευάζονται γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ και παιδικές χαρές σε νηπιαγωγεία.

Τον πρωθυπουργό, ο οποίος είχε έμπλαστρο στον αυχένα λόγω ψύξης που υπέστη κατά την παρουσία του στη ΔΕΘ, υποδέχθηκαν ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ και ο πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, Γκίκας Χαρδούβελης.

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Ξύπνησαν μνήμες στην Αμερικής – Νέο τροχαίο με δίκυκλο στο σημείο που σκοτώθηκε ο 27χρονος Δημήτρης Λιόπετας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 720 διαμερίσματα θα δημιουργηθούν στο στρατόπεδο Μανουσογιαννάκη – Εξαγγελίες Μητσοτάκη για αξιοποίηση ακινήτων για όσους δεν έχουν σπίτι

ΔΕΘ: Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη στον Πελετίδη για το 112 – “Νομίζει ότι μπορεί να κάνει αντάρτικο και να έχουμε τραγωδίες όπως στο Μάτι”

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρός τραυματισμός άνδρα μετά από πτώση από στέγη – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Συνελήφθη ο ηγούμενος από το Μέγα Σπήλαιο – Θα πουλούσε ευαγγέλιο του 1700-Έξι συνολικά οι συλλήψεις – ΝΕΟΤΕΡΑ

Τέμπη: Μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου στο κέντρο της Πάτρας – Ακολούθησε πορεία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάτρα: Έκανε… σαματά, ζήτησε και τα ρέστα… από τους αστυνομικούς – Επεισοδιακή σύλληψη

Πάτρα: Τροχαίο με τραυματισμό νεαρής δικυκλίστριας ΦΩΤΟ